Tuesday, April 5, 2011

Perempuan CuN

sufian abas kata perempuan cantik ni PARI-PARI...mana tidaknya,pari-pari selalunya ada sayap...dengan sayap mereka terbang tinggi,tinggi dan tinggi sampai lapisan langit yang tidak diketahui....dan kalau perempuan cantik yang lu kenal itu selalu terbang tinggi meninggalkan diri lu....sah lah mereka itu pari-pari.

Jayzuan pula kata perempuan cantik adalah ahli sihir....betul juga...selalunya orang akan terpena dengan kecantikan wanita cantik. Ramai juga lelaki-lelaki yang disihir oleh mereka macam Houdini menyihir kambing-kambing bodoh pada pertunjukkanya. Gua agak hanya ustad-ustad tarap haron din je boleh celen ahli sihir ni. Ahmad muslim,imam muda,maupon rajagobal tak ada harapan la jep.

tak kisah apa yang orang kata....ahli sihir maupon pari-pari gua tetap mudah terkena penangan mereka. Nak pulak kalau ahli sihir/pari-pari tu trendy....tak kisah lah kalopon hipster...silap-silap pertama kali jumpa hati gua dah kena curi. Banyak kali juga hati gua pernah kena curi...dan banyak kali juga hati gua dipulangkan kembali.......

sudah lah....gua nak buat nescafe.....nak bubuh banyak-banyak...biar PAHIT......maklumlah kalau MANIS sangat,kemudian hari sakit pula..ye dak? (ayat deep....kalau paham buat-buat rilek sudah)
p/s :how can everybody say they know how i feel, the only one around here who is me...is me ~morrissey~